Paulina de Vries nieuwe Bûtenpost Keninginne

0
263
BUITENPOST - butenposter keninginne

BUITENPOST – Buitenpost heeft een nieuwe Bûtenposter Keninginne. Paulina de Vries werd vorige week gekroond tot nieuwe Keninginne en werd daarbij verrast met cadeaus beschikbaar gesteld door verschillende sponsoren. De Bûtenposter Keninginne zal tijdens de feestweek van 1 tot en met 7 augustus verschillende ceremoniële handelingen verrichten. Zo opent zij de feestweek en het dartstoernooi, doet zij de prijsuitreiking bij het fierljeppen en is zij aanwezig bij het Concours Hippique. Op de foto staan van links naar rechts: Hennie Pilat- Duhoux van cadeauwinkel Op’e Stâl, Jeannette Meyer van Sportgezondheidscentrum Allert Pol, Fardau Wassenaar, de Bûtenposter Keninginne van 2012, Marrit Kampen van de feestcommissie, Paulina de Vries en Joas Deinum, voorzitter van de feestcommissie.