Pony’s, paarden en konijnen kopen op veemarkt in Eastermar

0
210
Filmpje - veemarkt 1

EASTERMAR – In Eastermar werd afgelopen week voor de veertigste keer het dorpsfeest met de grootse jaarmarkt georganiseerd. Vanwege het jubileum was er groots uitgepakt met het programma. Zo was er een expositie met beelden uit de afgelopen veertig jaar. In de afgelopen veertig jaar is er van alles bewaard gebleven. Foto’s, krantenknipsels en videobeelden namen de bezoekers mee terug in de tijd. Er kwamen dan ook veel mensen een kijkje nemen bij de expositie. Traditioneel tijdens de jaarmarkt was ook de veemarkt. Verscheidene pony’s, paarden en ezels, maar ook kleinvee als konijnen en vogels werden te koop aangeboden. Veel mensen kwamen een kijkje nemen bij de dieren, maar weinig mensen liepen met een pony aan de arm het terrein weer af. De organisatie kijkt terug op een geslaagde jaarmarkt met veel bezoekers.

 

 

Filmpje - veemarkt 2 

Filmpje - veemarkt 3 

Filmpje - veemarkt 4