Biervatrollen opnieuw hoogtepunt in feestweek Kloosterburen

0
238
kloosterburen biervatrollen 3

KLOOSTERBUREN – Kloosterburen vierde feest afgelopen week en traditioneel was het afgelopen zaterdag weer tijd voor het biervatrollen. Alweer voor de 25e keer op rij werd dit evenement in het dorpje georganiseerd. De deelnemers wachtte ook dit jaar weer een groot aantal hindernissen zoals als de welbekende geblinddoekte slalom en de waterbak die dit jaar wel een welkome verkoeling kon bieden. Velen waren uitgelopen om langs de route de deelnemers aan te moedigen en bij tijden misschien een beetje uit te lachen. Maar liefst 150 deelnemers maakten ook deze jubileumeditie weer tot een groot succes. Na het afleggen van het parcours wachtte hen een mooie herinnering en uiteraard een ijskoud pilsje.