Echtpaar Hut viert 65-jarig huwelijksjubileum

0
172
oldekerk 65 jr huw heines 1

OLDEKERK – Het was feest in ‘Ons Centrum’ te Oldekerk afgelopen maandag. Op 1 juli was het namelijk precies 65 jaar geleden dat het echtpaar Hut-Tjoelker in het huwelijk trad en daar werd bij stil gestaan. Het werd een drukke middag voor de 90-jarige Jan en de 89-jarige Lamke, waarop ze ook nog bezocht werden door burgemeester Kor Dijkstra. Daarnaast was de familie bestaande uit hun zoon en dochter, en klein- en achterkleinkinderen aanwezig. Ze trouwden 65 jaar geleden in Oldekerk en woonden daar bijna hun hele leven. Inmiddels woont het echtpaar nog altijd naar volle tevredenheid in Niekerk. Meneer was altijd timmerman en mag nu graag eten koken en met bloemen bezig zijn. Mevrouw maakte vroeger nog scholen schoon. Ze wonen nog altijd zelfstandig en zonder hulp.