Winnaar project Kindergemeenteraad verzilvert cheque

0
148
leens zwembad schilderen jeugd 1

LEENS – Basisschool Mandegoud uit Kloosterburen won onlangs het project Kindergemeenteraad in de gemeente De Marne. De plannen die deze school presenteerde werden tot de beste verkozen en hiermee wonnen de leerlingen een cheque ter waarde van 2500 euro om de plannen ook echt te realiseren. Ze wilden in eerste instantie graag een springplank in het zwembad te Leens, maar moesten dit plan aanpassen toen bleek dat de diepte van het bad niet toereikend is. Uiteindelijk werd er gekozen voor het plaatsen van een vogelnestschommel en een bankje, welke afgelopen donderdag werden geplaatst. Uiteraard waren de leerlingen zelf ook aanwezig om erop toe te zien dat hun plan tot uitvoering kwam zoals zij dat voor ogen hadden. Samen met wethouder Kor Berghuis voorzagen ze het bankje en speeltoestel ook nog van een likje verf.

 

 

leens zwembad schilderen jeugd 2 

leens zwembad schilderen jeugd 4 

leens zwembad schilderen jeugd 6