Bauke Mollema wenst renners Noordhorn succes

0
1044

Ondanks de opstekende Mollemania en de bijna onophoudelijke aanvraag tot interviews heeft Mollema nog oog voor wat er in zijn thuisland gebeurt. De wielerronde van Noordhorn komende zaterdag. “O, ja,” reageert de renner, "wie doen er allemaal mee?" De zusjes Bekkering. "Natuurlijk, zou leuk zijn als één van hen wint. Zijn jullie vast blij." Janneke Ensink, ken je die? "Uhm…ja, uit Gieten toch? Fietst Hilde Van Slochteren eigenlijk nog? Ivana Tiessens? Dat is toch een meisje uit Zuidhorn? Is ze goed? Hoop voor jullie dat het mooi weer wordt. Leuk hoor zo’n criterium in Noordhorn en dat al voor achtste keer? Knap! Als mijn agenda het toelaat kom ik eens kijken. Jammer dat de publieke belangstelling voor de amateurcriteriums wat terugloopt. Het is toch een leuke vorm van vermaak in het dorp. Ik wens iedereen veel succes daar en hoop op een mooie wedstrijd".