Drukbezochte uitzwaairepetitie bij Showkorps DINDUA Oldekerk

0
2057
oldekerk dindua presentatie 5

OLDEKERK – Op woensdag 10 juli organiseerde Showkorps DINDUA Oldekerk een uitzwaairepetitie in de aanloop naar het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Op de sportvelden van V.V. Niekerk begon de avond met een open repetitie, waarbij er enkele delen van de show werden doorgelopen. De pauzeact bestond uit optredens van de 2Xtreme Junior en Cadets. Deze twee enthousiaste groep meiden lieten hun winterguardshow zien.

De prijswinnaars van de verloting werden ook bekend gemaakt: Vleesprijs: Annet Noordhof (Niekerk), Liane Boschma (Haren), G. de Vries (Zoetermeer), J. Hornerbeek (Hoogkerk), Fam. Leistra (Niekerk), de heer/mevrouw Hummel (Niekerk), en de heer/mevrouw Oosting (Niekerk), Picknickset: H. de Wit (Roden), Terrasheater: Jan Hessel (Groningen), Wasmachine: P. van der Wal (Niekerk).

De avond werd afgesloten met de showpresentatie van We Will Rock You onder leiding van muzikaal leider Roelf Postma. Het vele publiek kon genieten van een goede performance met de tijdloze muziek van Queen. Tijdens de open repetitie en het optreden was Sybolt Kamstra, drummer van de hitmusical We Will Rock You, te gast. Hij heeft het showkorps en de rockband voorzien van nuttige tips. Een hele eer!