Horoscoop 16-7-2013

0
409

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 16 juli tot en met 22 juli 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Een spannende tijd in het liefdesleven van de Rammen. U bent ofwel bezig met grootse plannen met uw geliefde of bent verwikkeld in een geheime en verboden romance.

STIER (22 april t/m 21 mei): Het is verstandig geen belangrijke beslissingen te nemen, omdat het u niet lukt hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Bovendien reageert u emotioneel in plaats van zakelijk.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het harde werken van de afgelopen weken zal deze week beloond worden. Wees wel verstandig met het financiële voordeel dat uw kant op komt en verbras niet alles in één keer.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Als een collega de confrontatie op zoekt, blijf dan dichtbij uzelf en laat u niet uit de tent lokken. Wees eerlijk en correct en u zult zien dat u degene bent die aan het langste eind trekt.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Gevoelens van onzekerheid spelen de kop op, maar gelukkig weet uw partner die al snel weg te nemen. De diepe gevoelens die u voor hem/haar koestert, weet u deze week goed te uiten.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Wees bedacht op ongelukjes, want u weet, die zitten in een klein hoekje. Op vrijdag wordt u verrast, maar of u daar nou zo blij mee bent?

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): U bent druk met belangrijke zaken die al uw tijd en aandacht opeisen. Het is zaak rustig en weloverwogen besluiten te nemen, want de kleine lettertjes kunnen u foppen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Staar u niet blind op mooie verhalen en uiterlijke schijn, wanneer u voor een dilemma op het werk komt te staan. Wie even verder kijkt, komt achter de waarheid.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): U heeft zin om eens flink aan te pakken en beschikt gelukkig ook nog eens over ladingen energie. Wanneer u niet van ophouden weet, probeert uw partner u tot rust te manen. Luistert u naar hem/haar of uw eigen overmoed?

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): U zit niet zo lekker in uw vel en reageert dit de komende week af op iedereen die op het verkeerde moment voor uw voeten loopt. Het is dus geen wonder dat men u liever even met rust laat.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Het buitenleven lokt en zal u niet teleurstellen. Daarnaast is het een prima week voor sportieve activiteiten en sociale bezigheden.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Vraag raad aan een familielid of goede vriend(in) als u rondloopt met twijfels. Laat goed nieuws niet ongemerkt voorbij gaan, maar neem de tijd om het te vieren.