Outdoor Kids Vakantieweek opnieuw groot succes

0
157
lettelbert kids spelweek 1

GROOTEGAST – IM Sportevents organiseerde afgelopen week in opdracht van Huis voor de Sport Groningen en de gemeente Grootegast de Outdoor Kids Vakantieweek. Kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisschool konden zich opgeven voor deze week lang buiten bezig zijn. Uiteindelijk namen er 72 kinderen deel aan de activiteiten die op het programma stonden. En dat waren er nogal wat. Iedere dag werd er om 9.00 uur gestart op telkens een andere locatie van het Blote Voetenpad tot zwembad de Woldzoom. Ze leefden zich uit op slagbal, tennis en boogschieten. Ook werden er zandkastelen gebouwd, werd er gedanst en gesurvivald en verkenden ze in kano’s de omgeving. Moe en voldaan werd de dag om 16.00 uur weer afgesloten. Achteraf kan er maar één ding geconcludeerd worden: de Outdoor Kids Vakantieweek was opnieuw een groot succes.

lettelbert kids spelweek 2

lettelbert kids spelweek 3

lettelbert kids spelweek 4