Jonge voetballers strijden in centrum Surhuisterveen voor titel Pannakampioen

0
104
Surhuisterveen - pannatoernooi

SURHUISTERVEEN – In het centrum van Surhuisterveen werd zaterdag een Pannatoernooi georganiseerd door onder andere v.v. Surhuisterveen. Er werd in maar liefst drie leeftijdscategorieën gespeeld om de hoofdprijs, een leren bal. Bij het maken van een panna was de wedstrijd ongeacht de stand gewonnen, en gedurende de wedstrijden deze de deelnemers dan ook steeds harder hun best om een panna te scoren. In de categorie 6 tot en met 10 jaar ging Wessel de Vries ut Surhuizum met de eerste prijs naar huis. Fincent van der Veen uit Surhuisterveen mocht in de categorie 12-jarigen de leren bal in ontvangst nemen en in de categorie 12+ won Janko Pander uit Harkema. Ook het Feanster duo Tuorke en Jurre kwamen even een balletje trappen, voordat zij het dorp ingingen om prijsjes uit te delen. Dj Lenze begeleidde het toernooi met muziek. Het toernooi werd, vanwege de goede ligging in het centrum, door veel toeschouwers bezocht.