Volop wateractiviteiten in watersportdorp Earnewâld

0
70
Filmpje - drukte earnewald 2

EARNEWALD – Het watersportdorp Earnewâld is vandaag het toneel van het SKS Skûtsjesilen. Ook afgelopen week was het een drukte van belang op het water. Vakantiegangers die hun vrije dagen op het water vertoefden, jongeren die dit weekend op het Veenhoopfestival waren en per boot even een tochtje door de regio maakten en dagjesmensen die een sloep of ander type boot hadden gehuurd, het water was aangenaam vol. Vanaf de camping had men goed uitzicht op het water, waar de hele dag beweging was. De hele zomer zijn er in Earnewâld gezellige evenementen voor zowel toeristen, dagjesmensen als dorpsbewoners. Zo worden er woensdag ballonnen opgelaten op het Pizelplak en wordt er donderdag ringsteken per fiets georganiseerd bij de Master Franke Skoalle.

 

 

Filmpje - drukte earnewald 3 

Filmpje - drukte earnewald 4 

Filmpje - drukte earnewald