Zonnige en zomerse lekkernijen op de Streekmarkt

0
166
leens streekmarkt 1

LEENS – Eén keer in de maand wordt er op Landgoed Borg Verhildersum een Streekmarkt georganiseerd. Op de gratis toegankelijke markt vindt men bijzondere producten uit de regio. Dit keer stond de markt heel toepasselijk in het teken van zonnige en zomerse lekkernijen. Kaas met chutney, olijven of een heerlijke stukje droge worst; de echte lekkerbekken konden hun hart ophalen. Chefkok Wicher Werk van ’t Schathuys kookte met een wel heel bijzonder ingrediënt: eendenkroos. Velen lieten zich verleiden om te proeven en verbazen door het eindresultaat. Lekker de weekend inkopen doen en dan een kopje koffie in de zon met een prachtig uitzicht; het was ook deze maand weer goed toeven op de Streekmarkt.

 

 

leens streekmarkt 3 

leens streekmarkt 4 

leens streekmarkt 5