Crowdfunding voor documentaire over LFG geslaagd

0
200

STREEK/GRONINGEN – De Groningse filmmakers Margriet Westerhof en Christa Moesker hebben via crowdfunding het streefbedrag voor hun documentaire over Laag Frequent Geluid bereikt. En dat bijna twee weken voor het eind van de campagne. Hoewel het binnengehaalde bedrag nog niet voldoende is om het maken van de hele documentaire te dekken, is het een goed begin. De dames hebben er alle vertrouwen in dat hierdoor ook andere financiers over de brug komen. Eén ding is zeker voor de documentairemakers: het onderwerp leeft en zal de komende jaren alleen nog maar sterker gaan leven.

De campagne op Cinecrowd loopt overigens nog een aantal dagen. Wie nog wil bijdragen aan de documentaire kan dit doen tot 2 augustus via: http://www.cinecrowd.nl/wonen-het-paradijs-leven-de-hel.