Piet Boelens

0
172
KOLLUMERZWAAG Piet Boelens

KOLLUMERZWAAG – Fysiotherapeut Piet Boelens uit Kollumerzwaag doet over minder dan honderd dagen mee met de marathon der marathons, de marathon van New York. Op 3 november 2013 gaat de marathon met zo’n 40.000 deelnemers van start, waaronder zo’n 130 deelnemers die lopen om geld op te halen voor KiKa, Kinderen Kankervrij. Piet Boelens heeft twee keer eerder zich voorbereid voor de marathon van New York. Één keer eerder liep hij hem uit, dat was twee jaar geleden. De tweede keer, vorig jaar, gooide een orkaan roet in het eten, toen ging de marathon niet door. Piet Boelens zamelt ook dit keer weer geld in voor KiKa. Eerder wist hij al in totaal voor 40.000 euro aan sponsorgeld in te zamelen voor het goede doel. Hij hoopt ook dit jaar op vele sponsors die samen een groot bedrag beschikbaar stellen voor KiKa. Via www.runforkikanewyork.nl is het mogelijk om Boelens te steunen in zijn strijd tegen de ziekte. Zoek daarbij op zijn naam om hem te sponsoren. Al het geld komt ten goede aan KiKa.