Fierljeppen Burgum tweemaal afgelast door regen

0
115
Filmpje - fierljeppen 1

BURGUM – Woensdag 31 juli werd er door de Friese fierljeppers geljept in Burgum in de eerste klasse. Rond 19.00 uur, toen de wedstrijd eigenlijk had moeten starten, regende het te hard om te kunnen starten met de wedstrijd. Ruim een halfuur later werd er toch gestart, maar het bleek te nat om de wedstrijd uit te kunnen spelen. Een aantal fierljeppers raakten door het natte weer te water en uiteindelijk werd er besloten de wedstrijd af te gelasten. Een dag eerder, toen de tweede klasse zou fierljeppen, werd deze wedstrijd ook afgelast vanwege de aanhoudende regen. De tweede klasse heeft de wedstrijd maandag 5 augustus ingehaald. De eerste klasse-wedstrijd zal op maandag 12 augustus om 18.30 opnieuw plaatsvinden.

 

 

Filmpje - fierljeppen 2 

Filmpje - fierljeppen 3 

Filmpje 4