Niekerk wordt omgetoverd tot Hollywood

0
167

NIEKERK – Niekerk goes Hollywood! Het dorp in de gemeente Grootegast wordt op donderdag omgetoverd tot het tot de verbeelding sprekende filmparadijs uit Amerika. Het dorp doet ook dit jaar mee in de strijd om de titel ‘het leukste dorp van Groningen’ en hoopt met hun versie van Hollywood veel stemmen te trekken. Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen welkom bij het dorpshuis De Rotonde in het centrum van het dorp. “Wat daar wacht? In elk geval filmsterren en een rode loper. Er zit nog veel meer in, maar dat geef ik nog niet prijs”, aldus Niekerker Jorgen Goos. Hij roept iedereen op te komen. “Iedereen die niet op vakantie is of aan het werk is, moet er toch staan. Ze kunnen genoeg doen: mee acteren, mee spelen, zingen en dansen; het wordt weer een echt Niekerker feestje.” In eerste instantie was de organisatie niet van plan opnieuw deel te nemen aan de wedstrijd. “Maar als je dan ziet dat je zoveel stemmen trekt, dan staan de mensen erachter en moeten we er wel voor gaan.”