Ontzettend veel te beleven in Zoutkamp

0
136
Zoutkamp Beleef 't_-3

ZOUTKAMP – Tijdens de tweede editie van ‘Zoutkamp Beleef(t) Het’ werd de naam van dit evenement meer dan eer aan gedaan. De hele dag door was er ontzettend veel te beleven in het vissersdorp. De binnenhaven lag vol met Zoutkamper kotters, maar ook schepen uit andere vissersplaatsen waar bezoekers konden rondkijken. Demonstraties garnalen pellen en netten boeten werden op de kade getoond. Het waterspektakel was dit jaar nieuw op het programma. Dappere deelnemers storten zich in de zeskamp in het water. Uitdagingen als giekhangen, watermatracen en ballopen door de haven lagen te wachten. Burgemeester Koos Wiersma gaf het startschot voor dit spektakel.

 

Zoutkamp Beleef 't_-4 

Zoutkamp Beleef 't_-6 

Zoutkamp Beleef 't_-2