Wim Venema

0
100

Muziekleraar Wim Venema, ook wel bekend als Bill Baboon, organiseert op zaterdag 28 september in Hotel in ¹t Holt aan de Hoofdstraat 2 te Zuidhorn opnieuw het Music = Art Festival.

Vanaf 14.00 uur tot ruim na middernacht kunnen de bezoekers weer een zeer afwisselend muziekprogramma verwachten. Eregast van het festival is de veel bereisde Amerikaanse schrijver/dichter Eddie Woods (1940), wiens boek Tennessee Williams in Bangkok

in september wordt uitgegeven. De naam Music=Art zegt het al, muziek is een kunstvorm, een manier om je te uiten. Op dit festival gaat het dan ook om een podium te bieden aan allerlei kunstvormen. Er is in het middagprogramma weer ruimte voor dans. Dit jaar is er voor het eerst een modeshow en zijn er dichters uitgenodigd, ook teken- en schilderkunst is in het hotel te bewonderen. Muziekliefhebber Peter de Haan zal samen met zijn zoon (en drummer) Wietse de Haan de presentatie verzorgen. Natuurlijk is er ook ruimte in het programma voor het bandje waar het allemaal mee begon: de Bill Baboon Wisselband. Een kaartje voor het Music=Art festival in Zuidhorn kost 10 euro in de voorverkoop, aan de kassa kost een kaartje 12,50.

Kinderen tot 16 jaar hebben gratis entree. Voor meer informatie www.musicisart-zuidhorn.nl of kijk op facebook.