Brandweerwagens trekken veel bekijks in Kollum

0
132
kollum grote drukte tijdens de brandweer zeskamp

KOLLUM – Kollum vierde het Wet en Wild Weekend en zaterdagmiddag werd het programma ingevuld door de brandweer. Oldtimers en andere brandweerwagens namen deel aan de static show en vele bezoekers namen een kijkje bij de wagens. De brandweer Kollum zelf zal vanaf 1 januari 2014 onder de veiligheidsregio Fryslân vallen en wilde de gelegenheid aangrijpen om te laten zien wat ze in huis heeft. Tijdens de zeskamp werd er gestreden en geheel passend bij het thema ‘wet en wild’ kwam daarbij ook wat water om de hoek kijken. De winst ging naar de buren van Buitenpost.

Niet alleen de zaterdagmiddag maar ook de andere onderdelen van het Wet en Wild weekend zijn geslaagd te noemen. Zo passeerden buikschuiven en een braderie de revue.