Diamant in Kollum

0
196
Kollum 60 jarig huwelijk-1

KOLLUM – Op donderdag 8 augustus vierden Lijkele Kuipers en Jeanne Augusta Lumina Hamer hun diamanten jubileum. Jeanne werd 89 jaar geleden geboren in Deventer en twee jaar later kwam Lijkele ter wereld in Kollumerland. Na hun trouwdag, nu alweer zestig jaar geleden, is Jeanne voor haar grote liefde naar het noorden van het land verhuisd. Momenteel wonen ze in het rustige Kollum. Gisteren werd de rust in het dorp echter lichtelijk verstoord toen burgemeester Bearn Bilker het echtpaar gisteren een bezoek bracht vanwege hun 60-jarig huwelijk. Dat was een spannende dag voor de heer en mevrouw Kuipers-Hamer, waar ze de komende dagen nog even van bij moeten komen. Maar één ding is zeker: het bezoek van de burgemeester op hun zestigste trouwdag vergeten ze nooit meer!