Noordhorn in elk geval de leukste van het midden-oosten

0
141
Noordhorn Leukste Dorp van Groningen

NOORDHORN – In de streek strijden maar liefst drie dorpen in de finale om de titel ‘het leukste dorp van Groningen’. Afgelopen woensdag liet Noordhorn zien wat zij in huis heeft en dat bleek zeer verrassend. Als opdracht kreeg het Zuidhornse dorp om het thema Egypte naar het noorden te halen en met de kenmerkende molen op de achtergrond leverde het een bijzonder plaatje op. Niks was te gek voor de dorpelingen. Een harem met dames, oliesjeiks en kamelen liepen door het dorp alsof ze er al jaren thuis waren. Zelfs wethouder Bert Nederveen, woonachtig in Noordhorn, ging op in zijn rol en verkoos als jurylid de mooiste Cleopatra van het dorp. Of het dorp er met de titel vandoor gaat, is nog niet bekend, maar Noordhorn was in elk geval even de leukste van het midden-oosten.

 

Noordhorn Leukste Dorp van Groningen-3