Regen maakt van Frije Blije Cross pittig rondje

0
120
blije Frije cross blije 02

BLIJE – Duizenden mensen trokken afgelopen weekend naar het crossterrein tussen Blije en Holwerd voor de ‘Frije Blije Cross’. Verschillende klassen van de standaard 2000 en de Âlde lullen tot de Nuvere weinen verschenen aan de start. De regen op vrijdagavond zorgde voor een snelle baan en menigeen zag zijn race in de sloot eindigen. Er was een speciale VIP-race waarin zanger Jelle B het spits afbeet. Ook Emiel Stoffers van de Hûnekop durfde het aan, maar ook zijn overmoedige tweede ronde eindigde in de sloot. Later op het podium kwam hij beter tot zijn recht en zorgde hij ervoor dat de feeststemming het terrein overnam. Overigens is de winnaar van de verloting, met lotnummer 307, nog niet gevonden. Nog tot 17 augustus kan deze persoon zich melden en zal dan als coureur van de duozitter in de Standaard 1600 klasse op de jubileumcross van Hallum mee mogen rijden.