week 33

0
224

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 13 augustus tot en met 19 augustus 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Er komt een nieuwe kans op het werk voorbij, waar u vol instapt. Een collega weet het beste in u naar boven te halen en u te inspireren om tot goede prestaties te komen.

STIER (22 april t/m 21 mei): Normaal gesproken werkt u gedisciplineerd aan uw taken, maar deze week laat u de boel even de boel. Geen probleem voor even, maar later in de week komt u in de problemen, omdat u alleen maar de bloemetjes buiten zet en het werk blijft liggen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het is zo’n weekje waarin alle zijn gangetje gaat. De zaken lopen goed, uw werk gaat er mooi door en ook thuis loopt alles op rolletjes. Geen uitschieters voor de Tweelingen, maar let wel: niet naar boven, maar ook niet naar beneden.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U bent een echte huismus deze week en geniet van uw partner en eventueel uw gezin. Geluk kan soms heel simpel zijn en de Kreeften hebben er deze week meer dan genoeg aan.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U heeft grote aantrekkingskracht op anderen en kunt daar vooral op liefdesvlak goed gebruik van maken. Een flirt is zo ontstaan en wellicht leidt het tot meer.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Soms valt het de Maagden niet mee om te staan voor datgene wat ze willen. Laat een ander u niet overhalen uw idealen op te geven. Kies uw eigen weg.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Liefst houdt u zich verre van anderen en dat lijkt een goede beslissing. Iemand probeert u op te zadelen met zijn/haar problemen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het lijkt wel alsof iedereen iets van u moet en zo tegen het einde van de week schiet uw stressniveau omhoog als alleen de telefoon al gaat. Gelukkig kunt u in het weekend gas terugnemen en even tijd voor uzelf nemen.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Een vervelende roddel komt u ter ore, maar deze weet u snel achter u te laten als u een groot compliment van een familielid krijgt. Uw zelfvertrouwen stijgt en het gepraat achter uw rug zal verstommen.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Het wordt tijd een belangrijke beslissing te nemen en al snel zult u ervaren dat uw leven een totaal andere wending gaat nemen. Neem wel de tijd voor alles en overhaast niks.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Met uw hoofd in de wolken kunt u belangrijke zaken over het hoofd zien. Plannen te over, ideeën genoeg, maar zorg ervoor dat het daar niet bij blijft en u ook concreet wordt.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De hang naar vooruitgang is groot, maar hierbij kunt u makkelijk de realiteit uit het oog verliezen. Ook als zich in uw liefdesleven iets voordoet, heeft u de neiging het groter te maken dan het is.