De Woldzoom middelpunt van gezelligheid

0
133
Grootegast hobbymarkt 2

DOEZUM/GROOTEGAST – Zwembad de Woldzoom in Doezum/Grootegast organiseerde afgelopen week voor de 38e keer de zwemvierdaagse. Van maandag tot en met donderdag zwommen de deelnemers hun verplichte metertjes, waarbij ze veelal genoten van alle activiteiten die het zwembad om de zwemvierdaagse heen had georganiseerd. Op donderdag was het bad letterlijk en figuurlijk een middelpunt van gezelligheid toen er om het bad heen een rommel- en hobbymarkt werd georganiseerd. Velen grepen de kans om hun waar aan te bieden of juist een koopje te scoren. Eerder in de week kon men al dansen en acrobatiek beoefenen, met Disney figuren op de foto en meedoen aan het spellencircuit en schatduiken. Benny Helder bleek de winnaar van de prikloterij en kreeg uit handen van Sponsbob en zijn maatje Patrick een gezinsabonnement voor 2014 overhandigd. Alle deelnemers aan de zwemvierdaagse wachtten donderdagavond een welverdiende medaille.