Het leukste dorp van Groningen viert het leukste feest

0
119
Niekerk Feestweek-6

NIEKERK – Na al eerder met een tweede plaats naar huis te zijn gegaan, werd Niekerk afgelopen vrijdag uitgeroepen tot het Leukste Dorp van Groningen. En zo begon de feestweek dit jaar een dagje eerder en stond het dorp vrijdag al volledig op zijn kop. Desondanks zetten de inwoners ook zaterdag weer hun beste beentje voor, toen de feestweek dan echt begon en wel met een stevig potje beachvolleybal en gezellige spelletjes. Het zonnetje scheen en de titel was binnen, dus de sfeer was al snel weer opperbest. Kinderen verhoogden de feestvreugde door gezamenlijk ballonnen op te laten. ’s Avonds werd het feestje van de avond ervoor nog eens dunnetjes over gedaan. De feesttent barstte uit zijn voegen tijdens de Hollandse Avond. Net als andere jaren ook dit keer weer een groot succes met optredens van Burdy en ‘eigen trots’ Niels Span. Nog de hele week gaat het feesten door in Niekerk. Van de aprés ski party naar de Tiroler Avond en Spijkerpop en van de kindermiddag tot de jaarmarkt; het is deze week ook écht leuk in het Leukste Dorp van Groningen.

Niekerk Feestweek-4

Niekerk Feestweek-2

Niekerk Feestweek