Kinderen kruipen in de huid van sterren voor Playbackshow Surhuizum

0
115
Surhuizum Playbackshow-5

SURHUIZUM – De veertigste editie van de Spulwike Surhuizum bood afgelopen week een boordevol programma met eigenlijk alleen maar hoogtepunten. Speciaal ter ere van het jubileum startte de week dit keer met een reünie voor (oud) bestuursleden en werd er een film gemaakt van 40 jaar de Spulwike. Unieke beelden van 39 jaar plezier trokken voorbij en de toon voor de rest van de week werd deze avond meteen gezet. Hoewel de zaterdag opnieuw een boeiend programma van de markt, het wereldkampioenschap zeisharen en het troubadoursfestival bood, blijven de playbackshows voor kinderen en volwassenen zeer geliefd in het dorp. En staan ze ieder jaar weer garant voor prachtige plaatjes, vooral bij de kinderen die zeer overtuigend in de huid van onze muzikale sterren kropen. Een zeer jongen Johannes Rypma, Zanger Rinus die met zijn Romano op de scooter zat en een zeer goede versie van Grease gingen er met de prijzen vandoor.