Temperaturen blijven achter bij Tropical Saturday Surhuisterveen

0
171
Surhuisterveen BeachVolleybal-15

SURHUISTERVEEN – Het was Tropical Saturday in Surhuisterveen afgelopen zaterdag en ladingen zand en volleyballers namen het centrum over. Hoewel de temperaturen achterbleven, werd er niet geklaagd. Sterker nog, het windje en matige zonnetje afgewisseld met wolken viel goed in de smaak bij de deelnemers aan het beachvolleybaltoernooi. Niet gehinderd door hitte speelden zij alsnog een verhitte strijd en wel eentje om de overwinning. Het was weer gezellig in het centrum met overvolle terrassen en natuurlijk ook de aanwezigheid van het duo Tuorke en Jurre. Zij deelden niet alleen de prijzen van het beachvolleybaltoernooi uit, maar verrasten ook het winkelend publiek met enveloppen.

 

Surhuisterveen BeachVolleybal-17

Surhuisterveen BeachVolleybal-10

Surhuisterveen BeachVolleybal-2