Akke Brouwer

0
131
DSF_FRIE-p19.pdf - Adobe Acrobat Pro

HANTUM – In mei van dit jaar opende Akke Brouwer uit Hantum de deuren van ‘It Hûs fan de Dichter’. In It Hûs fan de Dichter is er elke tweede zondag van de maand plaats om tot rust te komen bij de programma’s van ‘Sneinsrêst’. Volgende week zondag staan gedichten van M. Vasalis op het programma. Deze gedichten zijn door dichteres/vertaalster Tryntsje van der Meer vertaald naar het Fries. Tijdens deze Sneinsrêst krijgt men de primeur deze gedichten voor het eerst in het Fries te mogen horen. Akke Brouwer zal de gedichten voordragen, bijgestaan door Tineke van der Veen die op harp speelt. Wie aanwezig wil zijn bij deze editie van Sneinsrêst wordt verzocht te reserveren via het telefoonnummer 0519-222851 of 06-52875865. De middag begint om 15.00 uur en duurt ongeveer tot 17.00 uur. Entree is €5,-, inclusief een kopje koffie of thee. It Hûs fan de Dichter is gevestigd op De Terpen 27 in Hantum. Kijk voor meer informatie over It Hûs fan de Dichter en de Sneinsrêst-programma’s op www.akkebrouwer.nl.