Bijgedragen steentjes leiden tot prachtig resultaat

0
160
den horn speelplaats geopend 2

DEN HORN – Twee jaar geleden ontstonden voorzichtig plannen in Den Horn om het ijsbaanterrein om te bouwen naar een sport- en speelterrein waar een plekje was voor jong en oud en waar ruimte was voor ieders wensen. Een heuse ontmoetingsplek die zo gewild is, sinds de basisschool vorig jaar sloot. Een ieder droeg zijn steentje bij aan dit ambitieuze project, want: ‘zo doen wij dat in Den Horn’. Met een groot openingsspektakel werd het nieuwe terrein, ‘Op de Hoek’, afgelopen zaterdag geopend. Voortrekkers van de plannen Jori Wolf en Truus Sanders, welke helaas uitviel, kregen een bijzondere rol voor mannen in over-allen. Hieronder weg kwamen voetbalkleren en schaatstenues tevoorschijn om de functies van het terrein aan te geven. Wethouder Fred Stol overhandigde het dorp symbolisch een ooievaar, aangezien het ooit allemaal met het plaatsen van het ooievaarsnest begon. Na afloop konden alle vrijwilligers hun bijgedragen steentje als bedankje terughalen, dit keer door de kinderen uit het dorp mooi versierd.