De Marren Markt gaat van start

0
253

LEENS – In het nieuwe winkelcentrum in Leens zijn de gehele maand september aan de Hoofdstraat een keur aan leuke tijdelijke winkels die samen de Marren markt vormen. Deze is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend tijdens reguliere openingstijden. Mode- en woonaccessoires, kinder- en dameskleding, boeken, kraam -en andere cadeau artikelen, een uitgebreide keuze aan hobbymateriaal en heel veel andere leuke producten van kleine ondernemers uit het Noorden zijn er te vinden. “De markt is eigenlijk meer een soort warenhuis, waar je terecht kan voor uiteenlopende producten”, aldus initiatiefneemster Nynke Kloosterman. De hele maand september zullen er ook diverse activiteiten en workshops plaatsvinden en kan men aanschuiven voor een bak (h)eerlijke koffie en thee, fris en lekkere gebakjes uit een oldtimer piaggio ape van Toffe koffie. Kijk voor meer informatie op www.diezijn-leuk.nl of https://www.facebook.com/demarrenmarktleens.