Deelnemers zeskamp leveren spektakel bij De Griffioen

0
297
grijpskerk 6 kamp 2

GRIJPSKERK – Hoewel zwemmen natuurlijk al een sportieve aangelegenheid is, organiseert openluchtzwembad De Griffioen in Grijpskerk gedurende het seizoen altijd een aantal extra sportieve activiteiten. Onlangs stond het beachvolleybaltoernooi op het programma en afgelopen weekend was het tijd voor de jaarlijkse zeskamp. Vijf teams bestaande uit acht spelers gingen de strijd met elkaar aan in zes spellen. Het werd een waar spektakel voor bezoekers die zagen hoe de lange mat en de zeephelling bedwongen werden. Team Grijpskerk Gezellig ging er aan het eind van de dag met de winst vandoor, een grote slagroomtaart van bakkerij Jager. Dr. de Waardlaan werd nummer 2, gevolgd door The All Stars als nummer 3, Spelweek als nummer 4 en de Jeugdcentrale eindigde laatste. De Griffioen mocht ook nog de 25.000ste bezoeker van het seizoen verwelkomen op dezelfde dag. De gelukkige was Melissa Muller, zij ontving uit de handen van badjuf Moniek en Sharon een bos bloemen en een abonnement voor volgend jaar.

Dit seizoen is er nog meer te beleven op zwembad de Griffioen, zoals 7 september introductie perslucht duiken, 14 september de slotdag en 15 september het traditionele baas-hond zwemmen.

grijpskerk 6 kamp 1

grijpskerk 6 kamp 4

grijpskerk 6 kamp 3