HCT Computers | Automatisering verhuisd

0
341
HCT vehuizing

GROOTEGAST – Op 14 augustus vond in het voormalige pand van de Primera op Hoofdstraat 107 de feestelijke opening plaats van HCT Computers | Automatisering. HCT Computers was reeds een bekende naam in Grootegast. Voorheen werd gewerkt vanuit de winkel even verderop op nummer 116a. Dit pand bleek echter te klein te worden.

Met het nieuwe pand denkt HCT Computers ook in de toekomst in te kunnen spelen op de behoefte van de klant. Zo is er een uitgebreide reparatie en service afdeling ingericht, daarnaast heeft nieuwe pand heeft veel meer ruimte om alle producten te uit te kunnen stallen. Tevens heeft HCT het assortiment uitgebreid, en is er een koffiehoek ingericht waar de klant onder het genot van een kop koffie bijgepraat kan worden over de nieuwste computers. HCT Computers verkoopt en levert vanuit de nieuwe winkel aan de Hoofdstraat 107 diverse computer producten zoals: computers; laptops; printers en inkt. Deskundig persoonlijk advies en service aan huis zijn mogelijk. HCT levert ook producten en diensten voor het MKB en biedt een breed online dienstenpakket aan.