Kanaalpop Festival trapt af met spectaculair kinderprogramma

0
125

ZUIDHORN – Donderdag begint Kanaalpop met Party del Sol, waarna vrijdag de Hollandse Avond volgt. Op zaterdag is het tijd voor het Kanaalpop Festival wat zal beginnen met een spectaculair kinderprogramma. Ouders die van het festival willen genieten, hoeven zich geen zorgen te maken over kids, want die hoeven zich niet te vervelen. Om 12.30 uur start allereerst de KanaalpopParade op het plein bij de Overtuinen. Wie het leukst verkleed meeloopt, maakt kans op een gratis kidskaart en dit is zeker de moeite waard. Wie niet wint, kan de kaart aanschaffen voor slechts vier euro. Op het podium staat een echte kinder-dj tijdens het kinderprogramma tot 15.00 uur, terwijl de kinderen kunnen genieten van snoep, maar ook heuse fruitspiezen, drinken en leuke activiteiten. Zo komt kunstenares Frouwina Bloem schminken en kunnen de kids bij de kapper heuse veertjes in hun haar laten zetten. In de kiekjescamper kunnen ze verkleed op de foto. Dat deze van binnen bijzonder ingericht is, laat zich raden! Om even tot rust te komen is er een heuse chillarea, waar strips gelezen kunnen worden en via de koptelefoon geluisterd kan worden naar sprookjes of juist de K3-songs. Twee juffen komen ook nog live voorlezen. Maak ook een tekening met Bob de Bouwer, welke bij inlevering op het woondek een grabbelronde in de grabbelton oplevert. De kinder-dj geeft om 15.00 uur het stokje over, zodat het ‘echte’ programma begint, maar tot zeker 17.00 uur kunnen de kids van de activiteiten genieten. En met zoveel te doen, zijn ze daarna vast uitgeteld! Benieuwd naar de verdere line-up? Houdt de mobiele app in de gaten of kijk op www.kanaalpop.nl.