Mooie resultaten voor dressuurschool Carmen

0
1036
DSF_FRIE-p13.pdf - Adobe Acrobat Pro

OPENDE – Dressuurschool Carmen uit Opende leverde opmerkelijke prestaties op verschillende wedstrijden. Op 22 augustus reed Rogier Veenstra met zijn paard Octaaf K een prachtige B proef, die beloond werd met 187 punten en een welverdiende eerste prijs. Op diezelfde dag reed de dertien jarige Elisa Pera met Sir Ruben haar debuut en was daarmee de jongste deelneemster. Ze behaalde 192 en 183 punten, wat goed was voor een vierde plaats. Jitske pijnacker en Wietske van der Heide verschenen op 25 augustus aan de start op het Concours Hippique in Haulerwijk. Jitske maakte met haar paard Diaviola een prachtig debuut in de klasse L-1, dat beloond werd met 198 punten. Dit resultaat leverde twee winstpunten en een vierde prijs op. In de klasse L-2 liet Jitske een gedurfde proef zien, waarmee ze een winstpunt behaalde.