Peter Wildeman geeft orgelconcert in Drogeham.

0
114

DROGEHAM – Op zaterdag 31 augustus geeft Peter Wildeman een concert in de Christelijke Gereformeerde Maranathakerk te Drogeham. Wildeman dirigeerde vanaf zijn twintigste diverse koren, momenteel is hij dirigent van koren in Zierikzee, Werkendam, Goes en Kesteren. Daarnaast bezoekt hij ook landen zoals België, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië, Israël en Groot Brittanië en zelfs Canada en Amerika. Voor het concert in Drogeham heeft hij een bijzonder programma samengesteld met werken van Bach, Mendelssohn, Grieg, Loeilet, Andriessen en Gigout. Uiteraard staat er ook weer een aantal keren samenzang op het programma (“Nader mijn God bij U” en Psalm 111). Het concert start om 20.00 uur. Volwassenen kunnen voor 7 euro naar binnen en voor kinderen tot en met 12 jaar is de entree gratis.