Sportdorp Feanwâlden doet naam eer aan

0
127
veenwouden skaten en klimmen 1

FEANWÂLDEN – In Feanwâlden staat sportiviteit hoog in het vaandel en dit Sportdorp deed dan ook afgelopen zaterdag haar naam meer dan eer aan. Er stond een sportmiddag op het programma waar jong en oud zich in het zweet werkten. Echte durfals konden terecht bij de skatebaan waar ze leerden om te gaan met de skatebord maar ook de klimmuur konden bedwingen. In de sporthal kon men lekker aan de slag met sporten van tennis tot dansen. Het was een mooie opmaat voor de start van een nieuw sportseizoen waarvoor Sportdorp Feanwâlden alweer van alles in petto heeft. Op www.sportdorpfeanwalden.nl is alle informatie te vinden over de groep ‘beginnen met hardlopen’ en de groep ‘sportief wandelen’ die in september van start gaan.