De Waddenwichter oogsten lof in Ootmarsum

0
121
Waddenwichter in Ootmarsum

PIETERBUREN – Vrouwenshantykoor De Waddenwichter uit Pieterburen hadden een bijzonder weekend voor de boeg: optreden in Ootmarsum. Even leken donkere wolken zich samen te pakken; de dirigente en begeleidster van het koor kon wegens ziekte niet mee. Met twee geplande optredens een grote domper. Desondanks vertrokken de dames en na een kleine repetitie met de tweede accordeoniste van het koor, stonden de dames op de zonnige zondagmiddag tijdens de manifestatie ‘Kunst in Ootmarsum’ toch in het centrum en liet zien dat zij de moeite van het bekijken en beluisteren waard was. Het publiek op de overvolle terrassen en in de straten genoot zichtbaar van de vrolijke uitstraling van de dames van het koor en een groot applaus viel hen ten deel. Ook een tweede optreden in het Stadshotel voor een volle zaal met gasten was een succes. Zichtbaar opgelucht omdat zij het optreden toch hadden kunnen doen vertrokken de Waddenwichter weer huiswaarts. Echter niet voordat zij beloofden nog een keer terug te komen, maar dan ook met de dirigente om het volledige programma te spelen.