Eerstejaars openen nieuwbouw Lauwers College

0
147
BUITENPOST - Opening nieuw gebouw Lauwers College

BUITENPOST – De 229 nieuwe leerlingen van de eerste klassen van het Lauwers College hebben het nieuwe schoolgebouw afgelopen dinsdag geopend. De opening werd gedaan door allemaal gekleurde linten die bij het nieuwe juniorcollege waren gespannen door te knippen. De nieuwbouw is gebouwd naast het al bestaande schoolgebouw aan de Hoefslag in Buitenpost en zal plaats bieden aan leerlingen van de leerjaren 1 en 2. Bij de opening van het gebouw herinnerde locatiedirecteur Douwe Holwerda de nieuwe leerlingen aan de slogan die werd gebruikt tijdens de open dag in februari: ‘Lauwers College, samen verschillend’. Die slogan werd gebruikt om aan te geven dat binnen het huidige onderwijs dat op het Lauwers College gegeven wordt leerlingen en docenten bij elkaar komen om samen te leren en dat daarbij rekening wordt gehouden met de verschillen tussen mensen. De officiële opening van de nieuwbouw, met de mogelijkheid van bezichtiging, zal begin november plaatsvinden.