Gevarieerd programma vierdaags dorpsfeest Hurdegaryp

0
131

HURDEGARYP – Ook dit jaar wordt er in Hurdegaryp weer dorpsfeest gehouden. Na het enorme succes van het vierdaagse dorpsfeest van vorig jaar is er dit jaar wederom gekozen voor een vierdaags dorpsfeest, en wel op 5, 6, 7, en 8 september. Op donderdagavond 5 september wordt er voor het eerst in de gemeente Tytsjerksteradiel een Mini Expo gehouden voor sponsors en ondernemers uit de gemeente. Hier wordt een tevens een kennismaking/netwerkavond gehouden voor de ondernemers. Op vrijdag wordt er vanaf 11.00uur de jaarlijkse jaarmarkt met vrijmarkt gehouden. Deze jaarmarkt duurt tot 19.00 uur. Vrijdagmiddag komt Gre Parelmoer (cabaret, theater, sketches) in de feesttent. Ook op vrijdagavond is er feest in de tent, een Goud en Fout feest met de band Flashback en DJ Auke (bekend van Club Prins),Winston Black en als klap op de vuurpijl De Doelleazen. Zaterdag is er ook een hoop te beleven. Straatkaatsen, een pannatoernooi, het stratenvolleybaltoernooi. Ook is er voor de kinderen een kindershow van Ritsko van Vliet en een gratis matinee. De zaterdagavond is de tent gevuld met de band Frihals, Dj FokkoZ en Danny Pannadero. Ook is er deze avond een mystery guest. Zondagochtend wordt er in de tent een kerkdienst gehouden waarin medewerking wordt verleend door het duo Peter en Engbert Braam. Het thema van de dienst is ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. De voorganger is dominee Geke Westra. De kleine dorpskermis op het Schalmeiplein start op donderdagmiddag. Kijk voor meer informatie en aanvangstijden op www.dorpsfeest.hurdegaryp.nl.