Gymkamp bij de Groene Gast

0
139
Gymkamp Turnlust

GROOTEGAST/LUTJEGAST – Afgelopen weekend organiseerde de gezamenlijke jeugdclub Let’s Go van de gymnastiekverenigingen Grootegast-Lutjegast een kamp. Dit back to basickamp was bedoeld voor de leden van de oudste Dancemixgroep en de 15+ turngroep. Vrijdagavond gingen alle meiden op de fiets naar de Groene Gast in Lucaswolde. Zij verbleven daar in de mooie tuin van Willem en Klaas. Naast vele spelen konden de meiden ook chillen rond het kampvuur, wat als heel positief werd ervaren. Na het ontbijt was het de volgende dag tijd voor de warming up, wat afgewisseld werd met dans, spier– en ontspanningsoefeningen. Daarna kon iedereen een spreuk op een tegeltje laten zetten. En was het al snel tijd om te gaan picknicken. Na de picknick werden er nog een aantal spelen gedaan en was het al snel tijd om alles op te gaan ruimen.