Horoscoop week 36

0
908

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 3 september tot en met 9 september 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Pas op met het uitgeven van geld. Hoewel uw financiële situatie er rooskleurig uit lijkt te zien, is er geen reden al uw reserves te verbrassen. In de toekomst kunt u ze wel nodig hebben.

STIER (22 april t/m 21 mei): U uit uw emoties niet graag en laat niet snel het achterste van uw tong zien, maar deze week voelt u grote behoefte aan uw geliefden duidelijke te maken hoe belangrijk ze voor u zijn.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Een familielid komt met dé gouden tip om uw langgekoesterde wens in vervulling te zien gaan. U loopt direct over van enthousiasme, maar loopt daarbij ook bijna uzelf voorbij!

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Het valt de Kreeften niet mee om maat te houden. Wilt u eens ontspannen, dan hangt u direct een hele dag op de bank en als u erop uit wilt, zet u direct tot ver in de nacht de bloemetjes buiten.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Wanneer u worstelt met een grote klus komt er hulp uit onverwachte hoek. Hoe fijn dat ook is, zorg er wel voor dat u zich niet laat afleiden van het volbrengen van uw werkzaamheden.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Wanneer een goede vriend(in) zijn/haar hart bij u uitstort, doet hij/zij dat vooral voor uw luisterend oor. En hoewel het u frustreert, heeft het geen zin uw eigen mening op te dringen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het is een goede week om een belangrijke stap in uw carrière te zetten. Deze week komt u namelijk beheerst en ambitieus over en kunt u zich zakelijk erg goed verwoorden.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een collega probeert u te imponeren en op die manier af te schrikken, zodat hij/zij uw plek kan innemen. Echter heeft hij/zij zich verkeken op uw sluwheid, waar u handig gebruik van maakt.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Samenzijn met de mensen waar u om geeft, dat is waar de Boogschutters behoefte aan hebben. Maak het gezellig in huis, zet de barbecue nog eens aan en geniet met elkaar.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): U voelt zich schuldig wanneer u deze week eens een heerlijk momentje voor uzelf pakt. Zet die schuldgevoelens opzij, anders kunt u er nog niet van genieten.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Wees op uw hoede voor mensen die niet het beste met u voor hebben. Als u te goed van vertrouwen bent, zult u deze week lelijk op de koffie komen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Van uitstel komt afstel, beste Vissen. Heeft u grote plannen op het werk of wilt u uw huis eens grondig aanpakken? Ga ermee aan de slag, is het niet met de uitvoering, dan in elk geval met de planning.