Kanaalpop blijft zichzelf overtreffen

0
102
Zuidhorn kanaalpop 2013

ZUIDHORN – De overtreffende trap, het festival Kanaalpop lijkt het ieder jaar opnieuw uit te vinden. Ook dit jaar wachtte de bezoekers van dit driedaagse festival weer een gevarieerd programma met voor elk wat wils. En opnieuw wist het festival meer bezoekers te trekken. De aftrap op donderdagavond met Party del Sol viel helaas als enige wat tegen, maar zowel de Hollandse Avond op vrijdagavond en het festival zelf op zaterdag trokken meer bezoekers dan vorig jaar. Met in totaal rond de vierduizend bezoekers is er geen reden tot klagen voor de organisatie. Zij spreekt zich dan ook uit in termen als “super”, “geweldig” en “vet”. Er wordt gesproken over “bommetjevol” en “kwalitatief goede bands”. Eruit sprong de band ‘Diss Nie Okay’, een coverband die een mix van pop en rock met daartussendoor een Disneycover speelt. En voor het platspelen van de hele zaal haar hand ook niet om draait. Ook de rest van het programma viel in goede aarde: 3FM Serieous Talent ‘When we are wild’ werd steengoed genoemd, ‘Cirque Valentin’ zette een prachtige act compleet met goede choreografie neer en singer-songwriter ‘Remedies’ werd als de nieuwe Voice of Holland getipt. Naast muziek was er ook veel ruimte voor vertier. Kids vermaakten zich met het bomvolle kinderprogramma en genoten van onder andere oud-Hollandse spelletjes, papa’s bewezen zich bij de bandenwisselactie en velen lieten zich een heuse festivalcoupe aanmeten bij de speciale festivalkapper.

 

Zuidhorn kanaalpop 2013-2

Zuidhorn kanaalpop 2013-8

Zuidhorn kanaalpop 2013-34

Zuidhorn kanaalpop 2013-38