Salsa Romos begint dansseizoen met open avond

0
124
Salsa Romos

GRIJPSKERK – In het dansseizoen vormt het Sociaal Cultureel Centrum ‘Kerkplein 6’ wekelijks het decor voor de danslessen van dansschool Salsa Romos. Twee jaar geleden startten initiatiefnemers Mostafa Roya en Robin Schuttel met Salsa Romos wat inmiddels een begrip is geworden in een wijde straal rond Grijpskerk. In 2012 ontving Salsa Romos zelfs van de stichting Salsa Platform Groningen de ondernemersprijs 2012.

Het spreekt voor zich dat Salsa Romos op de lesavonden veel tijd aan de Salsa besteedt, maar ook andere dansen zoals Merenque en Cha Cha Cha komen aanbod. De dansschool verzorgt naast de wekelijkse lessen ook workshops voor groepen, demonstraties bij evenementen, privélessen en is het bezit van een DJ-tafel. Kortom, ze is van alle markten thuis en wil dit graag laten zien op de open dag van woensdag 4 september. Het programma van de avond zal zeer gevarieerd zijn met demonstraties, een workshop en vrij dansen. Vandaar dat de dansschool hoopt dat er ook veel oud-cursisten langskomen om nog een keer de voetjes op de vloer te zetten en het geleerde van de afgelopen jaren in praktijk te brengen.