Skeelerbaan Surhuisterveen toneel van spannende competitie

0
114
SURHUISTERVEEN - Van Lingen competitie

SURHUISTERVEEN – Zaterdag was de skeelerbaan van Skeelervereniging Surhuisterveen het toneel voor de bekende Van Lingen Skate competitie. Deze competitie is uitgegroeid tot de grootste jeugdskeelercompetitie van het Noorden. De eer van Skeelervereniging Surhuisterveen werd verdedigd door Froukje Elzinga uit Opende, die in de categorie pupillen 3 een prima prestatie neerzette. Skeelervereniging Surhuisterveen hoopt volgend jaar meer jeugdig talent, die in eigen gelederen volop aanwezig zijn, aan de start van deze boeiende competitie te brengen. Al met al kan teruggekeken worden op een zeer geslaagd evenement. De complete uitslagen en het klassement zijn terug te vinden op www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl. De laatste beslissende ronde van de Van Lingen competitie zal op 14 september verreden worden in Haulerwijk.