Startweekend ‘Met hart en ziel geloven’

0
101

ZOUTKAMP – De scholen zijn weer begonnen en ook de Protestantse Gemeente in Zoutkamp staat voor een nieuw seizoen. Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen bij de kerk begonnen met een startweekend. In Zoutkamp sluit men hiervoor aan bij het jaarthema van de Protestantse kerk Nederland: ‘Met hart en ziel geloven’. Het programma begint met een vossenjacht voor alle jeugd uit Zoutkamp vanaf 12 jaar, met een gezellige afsluiting op vrijdag 6 september. Aanvang 18.45 uur bij de Nieuwe Kerk. Vervolgens mogen alle kinderen van de kindernevendienst op zaterdag zwemmen in Leens. Ze mogen ook nog een vriendje of vriendinnetje meenemen. Vertrek vanaf de Nieuwe Kerk om 17.00 uur. Op zondag 8 september vindt dan de startdienst plaats. ‘Met hart en ziel geloven’ is het thema van deze dienst die om 9.30 uur begint in de Nieuwe Kerk. Na afloop van de dienst is iedereen welkom in ’t Anker voor een kopje koffie/thee met eigengebakken taart en een hapje en een drankje.

Meer informatie en activiteiten van de Protestantse Gemeente Zoutkamp zijn te vinden op www.pgzoutkamp.nl.