Stef Agsteribbe

0
158
In Beeld Stef Agsteribbe

Zaterdag 14 september om 14.00 uur is er in het BaronTheater in Opende een Open Theatermiddag van Theaterstichting Klaver8 voor alle jeugd in de leeftijd van 6 tot ongeveer 18 jaar die kennis wil maken met het maken van theater. Docent Stef Agsteribbe (foto) in het voorjaar de eerste reeks aan theaterlessen voor de jeugd af. Met veel plezier werkte hij met

In oktober starten er weer nieuwe lessen. Bij de start sprak hij de hoop uit een vervolg te kunnen geven aan de eerste serie van lessen. Want dat er talent genoeg is in de omgeving, daar twijfelt hij niet aan. “Kinderen zijn nog ongeremd en kunnen geweldig fantaseren.” Het BaronTheater is natuurlijk dé plek voor de lessen. “Hier komt alles geweldig tot zijn recht.” De opzet voor de theaterlessen is wel deels gewijzigd. Zo krijgt Stef versterking van Niekerker Saskia Broertjes die dan de hoofddocente is. Daarnaast is de periode waarin de lessen worden gegeven langer geworden en wordt er ditmaal toegewerkt naar een presentatie of voorstelling. Naast de kinderen in de leeftijd van ongeveer 4 tot 8 en 8 tot 12 jaar, zijn dit keer ook kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan welkom. Nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen op de Open Theatermiddag! Voor meer informatie zie info@theaterstichtingklaver8.nl.