Super, vet, geweldig, Kanaalpop!

0
88
Zuidhorn kanaalpop 2013-25

ZUIDHORN – Het zit er weer op: de jaarlijkse editie van Kanaalpop. Ook ditmaal een gevarieerd driedaags festival op het terrein van Jongerencentrum Avalon aan het Van Starkenborghkanaal. Tevredenheid alom nu de dagen erop zitten. “Super”, “vet”, “geweldig”, Kanaalpop was weer genieten. Helaas trok Party del Sol op donderdagavond wat minder bezoekers, maar de Hollandse Avond op vrijdag trok juist meer en ook festivaldag zaterdag kon zich op een toename van het bezoekersaantal verheugen. Een totaal van bijna vierduizend bezoekers betekent ook dit jaar een groei en dus een goede basis om weer door te gaan. De prachtige voorpaginafoto werd gemaakt van het optreden van de band ‘When we are wild’, welke “steengoed” werden genoemd. Zie ook pagina 9 voor meer foto’s van het festival.