Boek over Lutjegast weegt 3,2 kg

0
144
lutjegast boek over bewoners

LUTJEGAST – Afgelopen zaterdag werd het boek ‘De huizen van Lutjegast en hun bewoners sinds 1880’ geschreven door de heer Lohmeijer overhandigd aan Siebrand Douma, gemeenteraadslid Grootegast en een echte Lutjegaster. Een andere opvallende aanwezige – en tevens spreker – was Henk van der Horst, bekend van onder ander het satirische tv-programma Farce Majeure. Er zijn ruim 400 boeken verkocht, maar volgens de heer Lohmeijer moeten er nog wel 100 boeken verkocht worden wil het financieel uit kunnen voor hem. Wel is hij trots en erg tevreden met het boek, dat volgens hem een echte bijbel geworden is. En hoewel het boek meer dan 600 pagina’s dik is en 3,2 kilogram weegt, is dit nog maar de helft en zou er ruimte zijn voor nog zo’n boek, vindt de heer Lohmeijer.