DOS Ulrum zet veelbelovende Taptoe op poten

0
1197

ULRUM – Op 28 september organiseert Showband DOS uit Ulrum voor de tweede keer een taptoe. De taptoe belooft een groot muziekspektakel te worden. Showband DOS heeft dit jaar een goede reden voor een feestje. In juli heeft de club met haar twintig leden voor de eerste keer in haar bestaan deelgenomen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Ze wist op het concours de eerste prijs in de First Division in de wacht weten te slepen. De showband mag zich nu wereldkampioen noemen. Ook eerder dit jaar werd de club al kampioen, namelijk op de Open Dutch Showcorps Champioenships in Assen.

De taptoe zal om 18.30 uur starten met een streetparade. Daarna zal Drumfanfare VIOS uit Groningen vanaf 19.15 uur het voorprogramma verzorgen op sportpark ‘De Kleij’. Om 19.30 zal de taptoe starten met optredens van Euphonia Wommels, Showband Concordia Zevenhuizen, Chr. Showband Excelsior Groningen, Show- en Marchingband Mercurius Assen, Showband Noordenveld Roden en natuurlijk DOS Ulrum zelf. In de pauze zal er een feestje worden gebouwd door de Bierspiekers uit Spijk. Om het feest nog feestelijker te maken zal er een show worden opgevoerd met de medewerking van de verschillende korpsen.