Driejarige wint ballonvlucht van ballonnenactie SamenLoop voor Hoop

0
190
SURHUISTERVEEN - Ballonvlucht

SURHUISTERVEEN – De ballon van de driejarige Lieke Helmhout uit Buitenpost, die zij opliet tijdens de SamenLoop voor Hoop in Surhuisterveen, kwam het allerverst van alle 800 ballonnen die tijdens die actie werden verkocht. Het ballonkaartje van Lieke werd gevonden in het Duitse Wanderup, vlakbij de Deense grens. De ballonnenwedstrijd tijdens de SamenLoop voor Hoop werd gedaan door het kidsteam van Saving Lives! en de hoofdprijs was een ballonvaart voor twee personen, aangeboden door Airemotion uit Drachten. Lieke Helmhout won met de 450 kilometer die haar ballon aflegde deze hoofdprijs. De hoofdprijs werd uitgereikt door Peter Santema en Niels Bouw, de twee teamcaptains van het kidsteam Saving Lives!. Op de foto van links naar rechts: Vader Helmhout, Lieke Helmhout, Peter Santema en Niels Bouw.